Also, you can download menu here!
RAW BAR
RAW BAR
TUNA TARTARE TARTARE DI TONNO
Cucumber, green onion, yuzu cream, crispy paper.
Cetriolo, cipolle verdi, salsa yuzu, pasta sfoglia croccante.
FR 24.50.-
YELLOWTAIL TARTARE TARTARE DI HAMACHI
Mango, avocado, ginger, green onion.
Mango, avocado, zenzero, cipolle verdi.
FR 23.50.-
SALMON TARTARE TARTARE DI SALMONE
Cucumber, sour cream, dill, red caviar.
Cetriolo, panna acida, aneto, caviale rosso.
FR 23.50.-
YUKHOE (RAW KOREAN BEEF) MANZO COREANO CRUDO
Korean bbq sauce, pear, pinenuts, walnuts.
Salsa barbeque coreana, pera, arachidi, noci.
FR 25.-
GUACAMOLE FOR TWO (PRICE PER PERSON)
GUACAMOLE PER DUE (PREZZO A PERSONA)
Served with nachos and dried onion.
Servita con nachos e cipolle croccanti.
FR 14.50.-
RAW BAR
PARQ SALAD INSALATA PARQ
Burned avocado and tomato, mango and mescal ice.
Avocado e pomodoro scottato, mango, granita di mescal.
FR 11.-
TATAKI
Orata: apple chutney, yuzu-ponzu dressing.
Orata: chutney di mele, condimento con salsa yuzu-ponzu.
FR 22.50.-
Red Mullet: yellow pepper, ponzu dressing.
Triglia: peperoni rossi e gialli, condimento con salsa ponzu.
FR 22.50.-
USUZUKURI
Seabass: Fennel and asparagus “sofrito”.
Branzino: finocchio e soffritto di asparagi.
FR 21.50.-
Sea bream: chillie “sofrito”, red pepper dressing.
Orata: soffritto di chili, salsa di peperone rosso al forno.
FR 21.50.-
Tuna: Tomato sofrito, corn and nori.
Tonno: soffritto di pomodoro, mais e alga nori.
FR 24.50.-
CEVICHE
Corvina: yellow pepper, kafir lime, corn.
Ombrina: peperone giallo, mais, kafir lime.
FR 24.50.-
Tuna: jalapeno tiger milk, cucumber, shallo.
Tonno: tiger milk, cetriolo, scalagno.
FR 25.50.-
Salmon: Rocoto tiger milk, celery, wasabi.
Salmone: Rocoto tiger milk. sedano, wasabi.
FR 22.50.-
STONE & FIRE
STONE & FIRE
FIRE PRAWNS GAMBERI
Grilled prawns, romanesco sauce.
Gamberoni grigliati, salsa di peperoni.
FR 25.50.-
RED MULLET TRIGLIA
Grilled red mullet, charred leeks, curry sauce.
Triglia grigliata, porri carbonizzati, salsa curry.
FR 25.50.-
SALT AND PEPPER SQUID CALAMARI SALE E PEPE
Deep fried squid, lime, green onion, chillies.
Calamari, lime, cipolle verdi, chilli.
FR 23.-
GINGER MISO MUSSELS COZZE ALLO ZENZERO E MISO
Mussels, ginger miso sauce, green onion, grilled bread.
Cozze, salsa di zenzero, cipolle verdi, pane grigliato.
FR 23.-
LOCAL BEEF FILETTO DI MANZO
Beef on lava stone, sweet potato fries, lime mayo.
Filetto di manzo su pietra ollare , patate fritte dolce, lime mayo.
FR 34.-
CRISPY DUCK FOR TWO (PRICE PER PERSON)
ANATRA CROCCANTE PER DUE (PREZZO A PERSONA)
Pancakes, homemade hoisin sauce, cucumber and leek.
Pancakes, hoisin sauce, cetriolo e porro.
FR 17.50.-
LAMBURGER
Lamb with black buns, sweet potato fries, lime mayo.
Agnello, pane nero, patate fritte dolci, lime mayo.
FR 19.-
FAJITAS
Served with tortillas, pico de gallo, guacamole and sour cream.
Servita con tortillas, pico de gallo, guacamole e panna acida.
Served with chicken, pico de gallo, guacamole and sour cream.
Servita con pollo, pico de gallo, guacamole e panna acida.
FR 19.-
Served with beef, pico de gallo, guacamole and sour cream.
Servita con manza, pico de gallo, guacamole e panna acida.
FR 22.-
Served with prawns, pico de gallo, guacamole and sour cream.
Servita con gamberoni, pico de gallo, guacamole e panna acida.
FR 24.-
Served with salmon, pico de gallo, guacamole and sour cream.
Servita con salmone, pico de gallo, guacamole e panna acida.
FR 23.-
BOWLS
BOWLS
RAMEN
Japanese broth, grilled pancetta, noodles, miso egg, shiitake mushrooms.
Brodo giapponese, pancetta grigliata, noodles, uovo, funghi shiitake.
FR 16.50.-
BEEF PHO BRODO DI MANZO
Vietnamese beef broth, grilled beef, noodles, aromatic leaves.
Manzo grigliato in brodo, noodles, erbe aromatiche.
FR 20.-
WILD RICE BOWL RISO SELVATICO
Wild rice with vegetables, prawns and teriyaki sauce.
Riso selvatico con verdure, gamberi e salsa teriyaki.
FR 18.50.-
SPICY BEEF BOWL MANZO PICCANTE
Panfried vegetables, local beef, soba noodles.
Verdure saltate, straccetti di manzo, noodles di soba.
FR 24.50.-
PAD THAI
Raw Pad Thai bowl: Raw vegetables in thai peanut sauce.
Pad Thai Ciotola cruda: Verdure crude con salsa di arachidi.
FR 16.-
Raw Pad Thai bowl with Prawns.: Raw vegetables in thai peanut sauce.
Pad Thai Ciotola cruda con gamberoni: Verdure crude con salsa di arachidi.
FR 19.-
Raw Pad Thai bowl with salmon: Raw vegetables in thai peanut sauce.
Pad Thai Ciotola cruda con salmone: Verdure crude con salsa di arachidi.
FR 20.-
Raw Pad Thai bowl with chicken: Raw vegetables in thai peanut sauce.
Pad Thai Ciotola cruda con pollo: Verdure crude con salsa di arachidi.
FR 18.-
GREEN SALAD INSALATA MISTA
Leafy greens, cucumber, carrot, mix of sprouts.
Leafy greens, cucumber, carrot, mix of sprouts.
FR 15.-
TOKIO TO LIMA
TOKIO TO LIMA
LAMB TACO TACO DI AGNELLO
Annatto lamb, pico de gallo, guacamole and spicy sauce.
Taco di agnello piccante, guacamole e pico de gallo.
FR 16.-
SPRING ROLLS INVOLTINO PRIMAVERA
500 Pork with vegetables.
500 Maiale e verdura
FR 9.50.-
501 Chicken with vegetables.
501 Pollo e verdura.
FR 9.50.-
502 Vegetables.
502 Verdura.
FR 9.50.-
FRESH ROLLS INVOLTINO FRESCO
Shrimp: Cucumber, avocado, mint, rice noodles.
Gamberi: Cetriolo, avocado, menta, spaghetti di riso.
FR 13.50.-
California: Snow crab, cucumber, avocado, rice noodles.
California: Granchio, cetriolo, avocado, spaghetti di riso.
FR 13.50.-
Veggie: Cucumber, avocado, tomato, bell pepper, mint.
Vegetariano: Cetriolo, avocado, pomodori, peperoni, menta.
FR 13.50.-